Wil jij een lekkere vakantie met je kinderen? Een eenouder vakantie bij Vakantie Anders met je kids! Hoe leuk?! Een vakantie waarbij je niet alleen maar aan het zwembad ligt of naar een club toegaat. Maar eentje waarbij je je heerlijk kan ontspannen en aan jezelf kan werken. En je kinderen kunnen hier dan natuurlijk ook aan meedoen. Er staat een groot aantal activiteiten voor je klaar op hun website. Het is een relaxte vakantie waarbij je ook een keer een andere kant van elkaar en jezelf ziet.

De leukste vakantie voor eenouders

Een plek waar je gelijken tegenkomt die ook meer diepgang zoeken in het leven. Even lekker weg van de stress van het dagelijks leven. De camping ligt in de Ardennen en is de perfecte plek om de rechterkant van je hersenen te gebruiken. Ook wordt er voor gezorgd dat jij en je kinderen een gevarieerd programma mee maken.

Ervaring:

Irene: Wat hebben ik en mijn kinderen genoten van een weekje weg met Vakantie Anders in de zomervakantie. We hebben collages gemaakt, familieopstellingen die heel ontroerend waren, yoga, djembe, kampvuren… echt heel leuk. Veel nieuwe mensen leren kennen en vrienden gemaakt. Bedankt Vakantie Anders voor de heerlijke tijd!