Landschapsarchitectuur gaat over de ruimtelijke indeling van buitenruimten. Dit kan bijvoorbeeld een park, een recreatiegebied, een sportcomplex of een speeltuin zijn. Van belang bij het ontwerpen zijn de onderlinge verbanden tussen mens en natuur, maar ook de leefsystemen binnen de natuur zelf.

BTL advies voor visie en creativiteit

Bij BTL hebben ze creativiteit en visie op het gebied van landschapsarchitectuur in huis. Met hun expertise en ervaring kom je altijd tot een uitgebalanceerd plan dat toekomstbestendig is. Hierbij is er oog voor alle details en ruimte voor zowel mens als natuur. Zij hebben kennis van natuurlijke processen en van verschillende bodemsoorten en weten zo precies de juiste beplanting op de juiste plek te positioneren. BTL is groen, duurzaam en toekomstgericht en staat tevens voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De dienstverlening van BTL

BTL biedt de volgende diensten aan:

  • Landschapsvisie- en ontwikkeling (wat voor soort gebied is het, wat zijn de wensen van de omwonenden en gebruikers en belanghebbenden)
  • Natuurontwikkeling en natuurherstel (de juiste balans tussen natuurlijke processen en menselijk gedrag en gebruik, bodemgesteldheid, ecosystemen)
  • Visie en ontwerp voor infrastructuur
  • Groen in de stad
  • Ontwerpen met beplantingen
  • Vormgeving woon-/werkomgeving

Zoals je zie een divers aanbod aan kennis, expertise en ervaring.

Klantenservice BTL

Het hoofdkantoor van dit landelijke bureau tref je aan in Haaren, maar over het hele land verspreid tref je vestigingen aan. Voor een locatie bij jou in de buurt, klik je hier. Ben je benieuwd naar de werkwijze van BTL? Lees of download dan hun brochure ‘groener leven’. Het algemene telefoonnummer van BTL is 0411-622036.