DeBusSpecialist verhuurt touringcars, minibussen en limousines voor uw gelegenheid. Bij ons huurt u eenvoudig luxe personenvervoer, zakelijk of particulier. Onze bussen zijn te huur voor excursies, schoolreisjes en andere uitstapjes. Wij hebben de passende vervoer voor uw gezelschap. DeBusSpecialist zorgt voor comfortabel, veilig en duurzaam personenvervoer. Onze bussen rijden milieuvriendelijk. Voor diverse grootte van personen hebben we het juiste vervoersmiddel. U huurt eenvoudig en voordelig passend personenvervoer bij DeBusSpecialist!

Luxe touringcar 

Bij ons kunt u een touringcar huren voor alle soorten ritten! Langdurige rit gepland staan? Ook voor lange afstanden huurt u bij ons een duurzame touringcar. Wij regelen het goed zodat u er geen zorgen aan heeft. Alles verloopt volgens afspraken en wensen. Personeelsfeest organiseren? Laat het vervoer aan DeBusSpecialist over en ben gegarandeerd van comfortabel en zorgeloos vervoer van uw medewerkers. Ook een VIP touringcar is te huur bij ons. Onze stoelen zijn comfortabel en zelfs een gastheer/gastvrouw is te huren. Met luxe personenvervoer bent u van alle gemakken voorzien zoals airco, koelkast, dvd-speler en meer!

Duurzaam vervoer

DeBusSpecialist rijdt duurzaam door de CO2 uitstoot te beperken. Onze taxi-busjes rijden op groen gas. Wilt u een milieuvriendelijk vervoer huren? Dan bent u bij DeBusSpecialist op het juiste adres. Wij houden ons aan de milieunormen en zorgen voor milieuvriendelijk vervoer. Benieuwd naar de voordelige tarieven van ons personenvervoer? Vraag een offerte aan via onze website!

Limousine verhuur

Limousine huren voor een feestelijke gelegenheid? Boek een onvergetelijke ervaring met een limousine. Vrijgezellenfeestje? Gala? Voor uw gelegenheid hebben we een passend vervoersmiddel. Met een limousine geniet u van alle luxe en een prive-chauffeur. U kunt zelfs kiezen voor een champagnebar in de limousine. Alle media, sfeerverlichting en drankjes worden voor u geregeld tijdens de rit. 

De voordelen van DeBusSpecialist

Bij DeBusSpecialist krijgt u duurzaam en groen busvervooer. U heeft eenvoudig en snel vervoer geregeld voor uw uitstapje. U ontvangt binnen vier dagen al een offerte in uw mailbox. Onze vervoersmiddelen zijn te huren tegen scherpe tarieven! De chauffeurs van DeBusSpecialist zijn ervaren, rijden zorgvuldig en veilig. Ze zijn vakbekwame chauffeurs waar u op kan rekenen. Wij hebben altijd passend vervoer voor uw gezelschap. Ook voor rolstoeltouringcars kunt u terecht bij DeBusSpecialist!