Daamen_Interieur_logo-3

Sinds een aantal dagen woon ik al in mijn nieuwe huis. Tijdens de verhuizing van mijn oude huis naar mijn nieuwe huis zijn er een aantal meubelen beschadigd. Eigenlijk vond ik dit helemaal niet zo heel erg, omdat ik toch al van plan was om nieuwe meubelen aan te gaan schaffen.

Van een vriend van mij had ik de tip gekregen om langs Daamen Interieur te gaan, omdat ik daar volgens hem hele mooie Pastoe meubelen kon vinden. Het leek mij wel een goed idee en daarom ben ik langs de interieur winkel gegaan.

Daamen-interieur21-686x373Grote showroom

In de showroom van Daamen interieur stonden heel veel verschillende soorten meubelen de een zelfs nog mooier dan de ander. Het aanbod Pastoe meubelen bij deze winkel was echt ontzettend groot en ik heb een hele mooie eettafel en salon tafel uitgekozen.

Binnenkort ga ik nog een aantal andere meubelen aanschaffen, maar het leek mij eerst een goed idee om te kijken hoe alles in mijn huis zou staan. De prijzen bij Daamen Interieur bevielen mij heel erg goed en daarom ga ik binnenkort zeker langs om nog een aantal meubels aan te schaffen voor de slaapkamer.