logo

parasolHet terras van mijn restaurant is een week geleden helemaal klaar gemaakt. Voor het terras wil ik stevige horecaparasols bestellen die ook nog eens op maat worden gemaakt. De kleuren van de parasols moeten namelijk ook bij het terras passen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat de horecaparasols kan maken zoals ik dat wil.

Goede tip

Van een vriend van mij die ook een horeca eigenaar is heb ik begrepen dat ik bij Xterior moest zijn voor mijn maatwerk horecaparasols. Het bedrijf Xterior heb ik daarom ook direct benaderd om een afspraak te maken.

Tijdens de afspraak met Xterior heb ik uitgelegd wat de bedoeling zou zijn van de parasol. Een specialist heeft met mij meegedacht en daardoor ben ik tot een hele mooi oplossing gekomen voor de horecaparasols.

De tijd waarin de parasols geleverd moesten worden was voor mij ook een dingetje, maar mij werd verzekerd dat ik mij geen zorgen moest maken over de levertijd. Het bedrijf fabriceert namelijk zelf zijn parasols, zodat de laagste prijs en kwaliteit gegarandeerd wordt.

Mijn bestelling kwam op tijd binnen en ik ben heel erg tevreden met het resultaat!