cloud sales

Het werken in de cloud sales is tegenwoordig erg populair en het is bijna standaard geworden. Het wordt door veel mensen persoonlijk gebruikt voor bijvoorbeeld werk of school, maar het is tegenwoordig erg populair onder bedrijven en ondernemingen. Het draagt zoveel voordelen met zich mee, maar het is helemaal niet ingewikkeld. Maar wat is het?

Wat is het?

De term ‘cloud’ staat voor werken en opslaan via het internet. De informatie staat dan niet op een computer of laptop, maar het staat online. Het gaat dan om bestanden, programma’s en apps. Gebruikers die gebruik maken van de cloud kunnen overal en altijd bij hun bestanden, applicaties en softwares komen. Verschillende bedrijven bieden de mogelijkheid om op te slaan in de cloud. Om te kunnen werken in de cloud, hebben gebruikers een account, een wachtwoord en wifi verbinding nodig. 

Voor wie?

Iedereen die online actief is, maakt gebruik van de cloud. E-mails versturen en foto’s delen op sociale media zijn al bepaalde vormen van de cloud. In het bedrijfsleven heeft de cloud een iets ander betekenis. Enorm veel bedrijven en organisaties hebben vrijwel al hun Online en IT-zaken in de cloud gezet. Dan gaat het over een openbare cloud, een private cloud of een mix van deze twee. Op deze manier kunnen de belangstellende altijd bij de bestanden die er opgeslagen zijn.