Bedrukte paraplu’s

Een paraplu of regenscherm is een gebruiksvoorwerp dat de functie heeft om een persoon tegen de regen te beschermen. Een paraplu bestaat uit een stok met handvat en haaks daarop een scherm. Het scherm bestaat uit een aantal baleinen waarover een waterafstotend materiaal ligt. Waarom bedrukte paraplu’s?

Reclame

Een paraplu met logo bedrukt is ideale reclame en een pakkende tekst of slogan op je paraplu laten bedrukken kan ook prima werken. Vaak zegt een plaatje meer dan duizend woorden. Een logo of plaatje en tekst is ook prima te combineren en vaak het krachtigst. Als iemand met die paraplu rondloopt, zullen andere mensen die langs komen lopen deze paraplu ook zien. Zo wordt de naamsbekendheid van bijvoorbeeld jouw onderneming erg vergroot. Onbewust zullen mensen dit logo zien of de slogan of de tekst lezen en dit onthouden. Het is een makkelijke en eenvoudige manier van goede, effectieve reclame maken.

Relatiegeschenk

Zo handig om een paraplu bij de hand te hebben als je onderweg bent, en hoe leuk is het dan als die paraplu met jouw logo is bedrukt. Het is natuurlijk erg fijn om die weg te kunnen geven aan je personeel, leden of klanten. Het is een erg mooi gebaar als diegene dan nog even wordt herinnerd aan jouw bedrijf. Diegene weet wordt er dan steeds aan herinnerd dat deze paraplu van jou komt.